Kaspersky kurulumda reset sorunu McAfee

Kaspersky antivirus yada Kaspersky Internet Security kurmaya çalıştığınızda bilgisayarınız McAfee antivirus programını kaldıramadığınız için sürekli olarak reset atıyorsa aşağıdaki adreseden McAfee Uninstaller programını indirin. Vista kullanıyorsanız programı yönetici yetkisi ile çalıştırıp McAfee'yi kaldırın.
Vista'da bir programı yönetici olarak çalıştırmak istediğinizde üzerine sağ tuş ile tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın.

http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS100507

Kaldırma işlemi bittiğinde makinenizi restart ederek tekrar Kaspersky install programını çalıştırın. Başarılı bir biçimde programın kurulduğunu göreceksiniz. Böylelikle her kurulum denemesinde karşılaşmış olduğunuz reset sorunu bitmiş olacaktır.

McAfee'yi sisteminizden kaldırmanın en sağlıklı yolu kendi sitesinde bulunan bu uninstall programı. Zira Denetim Masası / Program Ekle Kaldır yada farklı bir uninstall edici program işe yaramayabilmekte. Revo Uninstaller v.s. gibi.
Hal böyle oluncada Kaspersky kurulum aşamasında başka bir virus programı olduğunu söyleyip sizden bunu kaldırmanızı istiyor.
Programı kaldırmadan ileri dediğinizde ise Kaspersky kurulurken sürekli olarak reset ile karşılaşıyorsunuz.

2 Yorum:

  1. Ümit

    kasper reset sorununu bende böyle çözdüm.Aldığım dizüstü bilgisayarda mcafee kurulu idi. Hiçbir biçimde mcafee'yi kaldıramamıştım.

    1/20/2010  


  2. Adsız

    Teşekkurler pcme virus bulaştı flashden onu silmeye çalsıyorum kasperde reset sorunu vardı

    4/18/2010  


Yorumunuzu belirtebilirsiniz